Hepsiav Others Dropshipping-tips – 5 geweldige gratis CRM-tools om klanten tevreden te houden

Dropshipping-tips – 5 geweldige gratis CRM-tools om klanten tevreden te houden

Klantrelatiebeheer – of CRM – is van cruciaal belang voor elke dropshipping onderneming. Met het beheer en de hosting van CRM-services kunt u een blijvende positieve indruk maken op klanten achterlaten en een discrete locatie creëren voor communicatie met gefrustreerde klanten. Met beide kunt u uw reputatie als betrouwbare dropshipping-bron oproepen, loyale klanten behouden en woedende klanten ontmoedigen om terugvorderingen in te dienen of te lagen op openbare websites.

CRM-software kan echter behoorlijk duur zijn en de winstmarge van kleinere dropshipping-ondernemingen aanzienlijk aantasten, maar niet als je begint met deze gratis softwaresuites:

GratisCRM

FreeCRM is een redelijk goed stuk software om mee te beginnen, zolang je maar internettoegang hebt en een webbrowser die compatibel is met de functies van de site. Leadtracking, contactbeheer, dealpijplijnen, informatie over geverifieerd, oproeptracking, oproepautomatisering, gebeurtenissentracking, enquêtes, rapporten, campagnebeheer, klantenondersteuningsfunctionaliteit – dit alles is beschikbaar op een webgebaseerd platform. Het is eenvoudig genoeg voor degenen die nieuw zijn bij CRM, maar krachtig genoeg voor later geavanceerd campagnebeheer. De gratis versie biedt gebruikers de mogelijkheid om 2.500 contactpersonen af ​​te handelen, 30 minuten inclusief voicemailondersteuning te bieden en banneradvertenties te hebben – redelijk goed voor een kleine tot gedeeltelijke groothandel in dropshipping.

Inzichtelijk

Insightly is een CRM-dienstverlener die ideaal is voor de dropshipper die liever op mobiele platforms zoals tablets, phablets of smartphones werkt. Het heeft alle basisfuncties die u van een CRM-suite mag verwachten: contactbeheer, e-maillijstbeheer, projectpijplijnen, mijlpalen, rapporten, potentiële inkomstenstromen. De belangrijkste voordelen van Insightly zijn tweeledig. Tien eerste connectiviteit met een scala aan apps zoals Google Drive, EverNote en Office 365. Tien tweede kunt u Insightly in een webbrowser gebruiken of de Insightly-app downloaden voor mobiele apparaten. De gratis versie biedt ondersteuning voor 2.500 records, 200 MB opgeslagen en slechts 3 gebruikers tegelijk – genoeg voor de meeste kleine private label rederijen.

OpenCRX

OpenCRX is de ‘hardcore’ CRM-beheersuite voor gevorderde gebruikers die bereid zijn tijd te besteden aan het leren van de ins en outs ervan. OpenCRX is van nature een complex dier dat u zelf kunt aanpassen aan uw behoeften. U kunt het aanpassen om te dienen als een eenvoudige kaart met werknemers en projecten, of u kunt de grafische gebruikersinterface aanpassen om processen te creëren die werken met Excel-achtige operatoren en jokertekens. Deze suite is ideaal voor de groothandel dropshipper die bereid is zich te verdiepen in het werken met OpenCRX om het volledige potentiële waarschijnlijk waarschijnlijk kosteloos te sluiten.

BTW Vrij Dropshipping is een eenvoudig softwarepakket dat zich richt op de meer essentiële processen van CRM: leads vinden, leads identificeren en deals sluiten. Vervolgens kunt u de status van uw leads en deals controleren met behulp van rapporten die direct ter zake komen. De betaalde versie van EQMS heeft aanzienlijk meer functies, maar de gratis versie doet het desalniettemin behoorlijk goed bij CRM voor kleine dropshipping-bedrijven die de zaken zo eenvoudig en goedkoop zo mogelijk willen behouden.

TopSales Basis – Enkel

TopSales is een ander eenvoudig pakket dat zich richt op contactbeheer, leadanalyse en mailinglijsten. Met verschillende velden kunt u uw contacten en leads categoriseren op basis van demografische gegevens, zodat u een overzicht krijgt van de aard van uw potentiële klantenbestand. TopSales Basic heeft ook een eigenzinnige functie: u kunt het op een flashstation installeren en op elke computer waardoor u wilt werken. Er is zelfs een Android-app voor extra mobiliteit. De gratis versie is echter alleen toegankelijk voor één enkele gebruiker, wat niet zo’n groot probleem is voor kleinere dropshipping-bedrijven, maar voor grotere activiteiten onbetaalbaar zou kunnen zijn.

Houd deze gratis CRM-suites in gedachten en u zult praktische leads en contacten kunnen beheren zonder de financiële middelen van uw dropshipping onderneming al te zwaar te belasten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post